Skip to Content
Sounds Of Science - SOFSCI - 3 pcs of sound absorbers.

FAQ - Frequently Asked Questions

 

F: Hur lång tid efter att jag lagt min order tar det tills ni skickar beställningen?
S: Vi har som mål att skicka inom tio arbetsdagar men oftast går det fortare.
 
F: Vad händer efter att jag lagt min order?
S: Omedelbart efter beställningen så får du först och främst en konfirmation via email som även innehåller ditt ordernumer. När beställningen skickats så sänder vi ett nytt e-meddelande med mer information samt kolli-ID.
 
F: Vad göra om jag har en idé till produkt, såsom en annan exteriör till era absorbenter t ex, men jag kan inte finna vad jag söker på sidan?
S: Då vore det toppen om du kunde kontakta oss contact us. Vi arbetar ständigt på att ta fram nya saker och vad är bättre än feedback från våra besökare?
 
F: Betalar jag moms?
S: Sounds Of Science följer naturligtvis EU:s momslagar. Alla priser på våra sidor är inklusive moms. Mer information om moms finnes here.
 
F: På vilka sätt kan jag betala?
S: Vi erbjuder betalning på följande sätt:
  • PayPal
  • Moneybookers eWallet
  • Säker utcheckning direkt med betal- och kreditkort (VISA, Mastercard, AmEx, Diners Club, JCB)
  • Faktura. Används oftast när det är något "special" såsom egen bild eller andra storlekar eller liknande.
F: Varför kan jag inte betala direkt via sidan när jag vill använda mig av en egen bild?
S: Våra tryckare vill med "egna ögon" kontrollera att bildens upplösning och liknande är lämpligt för att få fram ett förstklassigt tryck.
 
F: Finns det några hårda ramar eller baksida eller motsvarande som kan sätta ner den ljuddämpande funktionen i era ljudabsorbenter?
S: Nej, ingenting sådant - något som gör våra produkter unika. Dessutom fungerar våra väggfästen så att man även får en luftspalt mellan absorbenten och väggen. Att sätta en absorbent direkt mot väggen är nämligen ganska oeffektivt ty där är ljudenergin som lägst. Bättre då att få ut det absorberande materialet där det gör verklig nytta.